IPL depilacija

ŽIVITE U TAMI prekomjerne dlakavosti, bora, akni, mrlja na koži, raširenih kapilara i strija?
Dozvolite da vam aparat ISKRA PULSE LIGHT rasvijetli život!

Što može aparat Iskra Pulse Light učiniti za mene?

Svjetlost je uvijek bila vir života i veselja i sada možete sa njom naglasiti ljepotu vašeg tijela. Prekomjerne dlakavosti, bora, prištića, strija, raširenih kapilara, sunčanih pjega i znakova staranja sada se konačno možete jednostavno riješiti upotrebom aparata Iskra Pulse Light.

Kako djeluje?

Neinvazivna terapija s aparatom Iskra Pulse Light temelji na principu selektivne fototermolize, što znači da se svjetlost izabranog spektra boja selektivno apsorbira u željenoj meti. Tri najvažnije mete su melanin (u koži, kosi, korijenu kose i mrljama na koži), hemoglobin (u krvi) i porfirini (akne). Meta apsorbira svjetlost, koja se potom pretvori u toplotnu energiju. Tako se na veoma ograničenom području povisi temperatura, što prouzrokuje koagulaciju. Metu možemo tako uništiti a da pri tome ne ozlijedimo tkivo u okolini.

IPL tretmani tijela

IPL tretmani tijela

Leave review
Za tretmane pomlađivanja lica i tijela koristimo IPL Prestige aparat. Treti...
Read More
Masaža i njega ruku

Masaža i njega ruku

Leave review
Masaža ruku je najbrži put do relaksacije. Ruke, kao i stopala ogledalo su ...
Read More
Refleksoterapija

Refleksoterapija

Leave review
Refleksoterapija je jedna od najstarijih metoda iscjeljenja. Pomoću stimuli...
Read More

Da li sam primjeren/na kandidat/kinja za terapiju s aparatom Iskra Pulse Light?

Ta neinvazivna terapija je odlično rješenje za muške i ženske svih starosti. Terapije ne savjetujemo trudnicama te ljudima sa rakom ili dijabetesom. Isto tako se terapija ne preporučuje ako pijete lijekove, koji povećavaju osjetljivost na svjetlost, ako ste podložni ožiljcima ili ako imate na predjelu, koji bi se trebao tretirati, bolesti kože ili otvorene rane. Prije terapije nemojte dlake odstranjivati voskom ili čupanjem. Prije i nakon tretmana ne ispostavljajte mjesta tretmana suncu ili drugim jakim virovima svjetlosti.

 

Kako se terapija odvija?

Terapija je obično posve jednostavna. Kožu najprije očistimo, a nakon toga sa posebnom terapeutskom glavom na željeno mjesto dovedemo precizne impulse žute, narančaste, crvene ili plave svjetlosti. Broj impulsa, dovedenih na isto mjesto, je odvisan od željenog efekta i varira od jednog (odstranjivanje dlaka) do šest (odstranjivanje mrlja na koži i kapilara). Sam tretman je relativno bezbolan ali ipak možete tokom terapije očekivati osjećaj, koji je najviše sličan štipanju. Nakon terapije nećete osjetiti bolove ili druge neprijatne posljedice, zato možete odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Paziti je potrebno samo, da se nekoliko tjedana nakon tretmana ne izlažete prekomjerno suncu.

 

Koliko tretmana je potrebno za uspješnu terapiju?

Broj tretmana je ovisan o željenom cilju, predjelu na tijelu, veličini tretiranog dijela i od individualne reakcije na terapiju. Odstranjivanje dlaka (epilacija) je najdugotrajniji postupak. Obično je za najbolji rezultat potrebno od 5 do 10 tretmana u razmaku jednog do dva mjeseca. Za odstranjivanje veoma gustih i jakih dlaka na licu može biti potrebnih i do 15 tretmana. Za pomlađivanje i odstranjivanje bora obično je potrebnih 5-8 tretmana. Između tretmana trebaju biti barem dva do tri tjedna. Isti broj tretmana, ali jednom tjedno, potrebno je za skoro potpuno uklanjanje akni. Dvije do tri posjete jednom tjedno obično su dovoljne za uklanjanje mrlja na koži i kapilara na licu. Za veće i dublje nepravilnosti na koži mogu biti potrebni i dodatni tretmani.
Strije su veoma tvrdokoran kozmetički problem. Trenutno nijedna metoda ne daje stopostotne rezultate pri uklanjanju strija, ali aparat Iskra Pulse Light može značajno poboljšati izgled. Potrebnih je od 8-12 tretmana, koji se izvode jednom tjedno.

 

Da li može doći do kakvih nuspojava?

Primijećene nuspojave su rijetke i nestanu u nekoliko sati odnosno dana nakon tretmana. Najznačajniji su neprijatan osjećaj i manje otekline. Koža može biti nekoliko dana malo crvena, ali se to može prekriti upotrebom kozmetičkih preparata. U veoma rijetkim slučajevima može doći do tamnjenja ili povećane pigmentacije kože, koja obično nestane u nekoliko tjedana.

Vezani tretmani

Radiofrekvencija lica

Radiofrekvencija lica

Leave review
Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, poveć...
Read More
Vakuumska kavitacija

Vakuumska kavitacija

Leave review
Vakuumska kavitacija predstavljaju neinvazivnu/bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji te istovremeno iznimno učinko...
Read More
Uklanjanje strija

Uklanjanje strija

Leave review
Uklanjanje strija vrši se u kombinaciji nekoliko različitih terapija koje ovise o tipu kože, stanju i naravno realnim mogućno...
Read More
Body wrapping

Body wrapping

Leave review
Odlična metoda čišćenja kože, kao našeg najvećeg i vjerojatno jednog od značajnijih organa, a o kome vodimo najmanju brigu. Č...
Read More